Never Mind Bar

Jul og nytår på Never Mind

Allerede nu står både jul og nytår for døren. Og på Never Mind har vi sørget for, at du i hvert fald ikke kommer til at tørste, når du lægger vejen forbi os!Merry Christmas

Vi har som altid åbent fra klokken 22.00 på nær juleaften og nytårsaften, hvor vi begge dage byder velkommen fra klokken 23.30.

Allerede fra torsdag den 19. december og indtil juledagene er ovre, gør vi alt for, at du kommer i julestemning. Vores DJ’s vil sørge for at have masser af velkendte juleklassikere med, så du får alle tiders mulighed for at synge i vilden sky.

Det gode ved juleferien i år er, at så snart 2. juledag er ovre, er det fredag og weekend! Helt hen til nytårsaften fortsætter vi hver aften, nat og morgen festen for fuld styrke.

Fra vi åbner klokken 23.30 Nytårs aften og en times tid frem, er der gratis champagne, så vi sammen kan skåle det nye år ind. Vi kan love et brag af en nytårsfest, der som altid fortsætter langt ind i det nye år.

Alle os på Never Mind vil gerne ønske dig en rigtig glædelig jul og ikke mindst et lykkebringende nytår. Vi har været glade for dit selskab i 2013, og vi glæder os til at se dig til endnu et år med masser af fest og farver på Never Mind Gay Night Club.